Bruidsstyling

Mag ik u feliciteren met uw voorgenomen huwelijk? Zo ja, wat leuk dat u gaat trouwen en eventueel geïnteresseerd bent in mijn diensten.

Op uw huwelijk wilt u absoluut stralen en de beste versie van uzelf zijn en dat begrijp ik zeker! Doormiddel van een proefkapsel en eventuele proefmake-up gaan we kijken wat het beste bij u past. Ook is het mogelijk om de styling van de bruidegom en/of de familie te verzorgen.

Bij het bepalen van een bruidskapsel kijk ik naar uw persoonlijkheid en gezichtsvorm, de jurk en eventueel naar het thema van de bruiloft. Eventuele haaraccessoires kunnen bij mij ook geregeld worden. In overleg kijken we samen of het nodig is om een avond/middag van te voren al wat voorbereidingen te treffen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het zetten van gellak nagels.

Vaak plan ik 4 tot 6 weken van te voren een afspraak in voor het maken van een proefkapsel en eventueel een proefmake-up. Maar mocht u last-minute nog een styliste nodig hebben, dan mag u gerust bellen om te horen wat mogelijk is.

Ik werk alleen met professionele producten om het beste resultaat te bereiken.

Trouwen in het buitenland
Gaat u trouwen in het buitenland, mail of bel gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Bruidsarrangement

In het bruidsarrangement zitten de volgende opties in begrepen;
* Proefkapsel/proefmake-up
* (Styling)producten
* Bruidsstyling op locatie op de dag zelf
* Dag van tevoren voorbereiden van het haar

Bruidsarrangement: €140,-.

Extra opties;
* Touch-up voor in de avond €30,-
* Lipstick/lipgloss, mini haarlak vraag naar de prijzen.

Styling voor de bruidegom
Mocht de bruidegom ook styling wensen, dan is dit zeker mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een knipbehandeling 1 á 2 weken voor de bruiloft en op de trouwdag zelf styling aan huis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen over de mogelijkheden.
Styling voor de gasten van de bruiloft
Mochten de gasten van de bruiloft ook gestyled willen worden is dit zeker mogelijk. Bij meer dan 3 personen styling op de zelfde locatie geldt er een korting van € 1,50 p.p.
* Opsteken tot 10 jaar: €17,50
* Opsteken volwassene: €27,50
* Föhnen: €17,50
* De bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw, exclusief reiskosten van 0,19 cent per gereden kilometer en exclusief eventuele parkeerkosten. Voor 7 uur geldt een toeslag van €10,-.

    Formulier Bruidsstyling

    Heeft u interesse in mijn diensten? Neem dan vrijblijvend contact op.

    Tijdens de proefsessie zal ik u vragen een aantal voorbeeldfoto's mee te nemen. Mocht u deze al hebben, dan kunt u die nu eventueel bijvoegen (maximaal 5 bestanden en 3 MB per bestand).