24 september 2021

Bruidsstyling reviews

Heeft u gebruikgemaakt van bruidsstyling diensten? Uw mening wordt zeer gewaardeerd.


Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
18 september 2022

Ik kwam Cailey op de bruids beurs in Hardenberg tegen. Ze was erg enthousiast en ik had geen tijd om in haar stoel te zitten maar we hadden wel even kort gekletst. Eigenlijk had ik sinds dien al een goed gevoel en ben ik ook niet verder gaan zoeken voor mijn bruids haar en make-up. Ik had een idee in me hoofd voor mijn kapsel maar kon hier niet echt een foto van vinden. Na wat uitleg wist ze het ook nog zo te maken als ik het in mijn hoofd had. Ik heb een gevoelige huid, met de proefsessie hebben we 1 kant van me gezicht met mijn eigen make-up gedaan en de andere met haar make-up. Heel fijn dat ze er ook voor open stond om eventueel mijn eigen make-up te gebruiken. Ze heeft mijn verwachtingen waar gemaakt en mijn haar en make-up zaten echt super. Het bleef ook de hele dag/avond goed zitten en ik kreeg veel complimenten. Ook de daggasten bij wie ze het haar heeft verzorgd zagen er super uit en waren erg tevreden. Dankjewel Cailey!

Joy Voortman

Bruids-styling

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Op een bruidsbeurs heb ik Cailey ontmoet en al even bij haar in de stoel mogen zitten. Na een enthousiast telefoongesprek heeft ze mijn bruidskapsel en make-up verzorgd en ook mijn moeder en schoonzusje laten stralen deze dag. Cailey werkt heel professioneel en neemt echt de tijd voor je. Het resultaat was dan ook prachtig en ik heb veel complimenten gekregen op onze grote dag. Cailey, nogmaals hartelijk dank!

Sanne Wicherink - Baakman

Een dikke aanrader!

Rated 5 out of 5
22 maart 2022

Ik heb Cailey leren kennen op een bruidsbeurs 3 maanden voordat ik ging trouwen.. Eigenlijk had ik al een styliste maar heb na de beurs geen moment getwijfeld om toch voor Cailey te kiezen.. Ze is super kundig, vriendelijk & weet wat ze doet. Heb veel complimenten gekregen op onze grote dag en onwijs fijn dat ze s’avonds nog even terug kwam voor een touch up! Het feit dat we ook nog dezelfde liefde voor chihuahua’s delen maakte het plaatje toch af.

Nogmaals super bedankt Cailey! X

Daniëlle Baauw Schuijren

Bruidskapsel en bruidsmake-up

Rated 5 out of 5
24 oktober 2021

Dankzij Cailey straalde ik de hele dag! Zowel mijn haar als make-up zat prachtig en het bleef goed zitten. Na de proefsessie wilde ik nog wat aanpassen en dat heeft ze heel goed opgepakt. Ik kon het helemaal uit handen geven en ze heeft echt de tijd genomen om er iets prachtigs van te maken. Ontzettend bedankt Cailey, zonder jou had ik mij nooit zo mooi gevoeld!

Jacolien

Bruids make-up

Rated 5 out of 5
20 oktober 2021

Woaw woaw woaw! Wat heeft Cailey veel ervaring en liefde voor dit vak! Tijdens de sessie proef make-up voel je je al helemaal op je gemak bij Cailey. Alle aanpassingen die je wilt maakt ze zonder moeite zoals jij dat wilt! En het eind resultaat was prachtig! Zelfs op de dag zelf wilde ik nog iets veranderen en ook dat heeft ze super goed opgepakt! Cailey je bent super goed in je vak! Super bedankt! 😍

Nina Boekesteijn