Wereld van verschil

Yess mijn eerste blog! Leuk dat je op mijn website kijkt en mijn jaja.. mijn eerste blog leest! Totaal niet geleerd voor schrijfster maar ik ga het toch proberen! Op vol vertrouwen van mijn spelling correctie en beetje gezond verstand hierbij mijn eerste blog:

De eerste blog gaat al gelijk over iets waar ik toch wel vaak de vraag over krijg…. Wat is het verschil tussen de shampoo die ik bij de drogisterij koop en die ik bij de kapper koop? Nou?! Best wel veel! De concentratie van een drogisterij shampoo is minder sterk dan dat van een kapper shampoo. Om voorbeeld te noemen is een kapper shampoo veel minder vermengt met water waardoor de concentratie van de shampoo veel sterker en duurzamer is dan dat van een drogisterij shampoo. Ook zit er in de kappershampoo vaak geen parabenen, siliconen en sulfaten! Over dat laatste ga ik wat meer over vertellen! Wat doet het? heeft het een goede functie etc.. etc?

Sulfaten
Staat vaak op een verpakking aan geduid als SLS (sodium lauryl sulphate) of SLES (soduim lauteth sulphate). Maar wat is het? SLS of SLES is een

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *